woensdag 26 augustus 2009

Rock Bujumbura

We ontvingen onderstaande oproep van Sarah Vlerick, muzikante en kandidaat voor CAP bij de laatste verkiezingen. Los van deze oproep zal zij met de groep 'Les Tri'Angles' (publieksprijs Concours Jonge Wolven 2008) ook een optreden geven op de barbecue van CAP in Gent.


Hallo iedereen,


Zoals jullie al dan niet weten, werk ik sinds kort mee als vrijwilliger bij Rock Bujumbura.
Dat is een ontwikkelingsproject dat jonge muzika
nten in Burundi ondersteunt via de uitbouw van repetitielokalen, en inzameling van instrumenten in België. De vzw bestaat ondertussen al meer dan 2 jaar. Hoog tijd om dit te vieren dus!
Op zondagvoormiddag 6 september om 11u ontvangen we je dan ook graag op ons eerste aperitiefconcert in het Van Crombrugghe gebouw
, Godshuisdammeke 20 te Gent (nabij Sleepstraat - naast eetkaffee Multatuli). Er zal info en beeldmateriaal over het project aanwezig zijn, je kan aan ons al je vragen over Rock Bujumbura kwijt, en wij bieden je een akoestisch optreden aan van de Burundese muzikanten Said Brazza en Yélé, big stars in hun thuisland Burundi (luister en kijk op http://www.rockbujumbura.org/music.php)
Aarzel dus niet om naar ons aperitiefconcert te komen!!! De inkom is gratis, we bieden je wat te drinken aan, en na het aperitiefconcert kan je nog genieten van een middagje Gent.
Merci en hopelijk tot op 6 september, julli
e mogen gerust volk meebrengen en/of deze mail doorsturen!

Groeten,


Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten